...
 

Дарителска и благотворителна инициатива в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми „Коледно желание“

27/02/2013

 Сдружение „Зачатие“ ще подпомогне на 3 двойки, които не могат да се възползват от фонда за асистирана репродукция,  с ваучери на стойност 1800 лева.

Скъпи приятели и съмишленици, отново наближава Коледа. Отново много хора ще си пожелаят едно и също съкровено желание – да станат родители. Ние вярваме, че мечтите се сбъдват и знаем, че можем да помагаме на хората за това. Много малки слънчица са изгрели с подкрепата на нашата иницитива Коледно желание за финансово подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми.

Фондът за Асиситирана репродукция покрива три опита ин витро. Много двойки вече са приключили и трите, но резултат няма.  Има и двойки, в които партньорката е с изчерпан яйчников резерв и които по тази или други медицински причини могат да успеят само с процедура с донорска яйцеклетка. За всички тях не се предвижда финасиране на ин витро процедури от Център „Фонд асистирана репродукция“.

Сдружение „Зачатие“ ще подпомогне в инициативата  3 двойки, които не могат да се възползват от фонда за асистирана репродукция,  с ваучери на стойност 1800 лева.

За повече информация натиснете ТУК.