Ин Витро Клиника Малинов Новини

Д-р Петра Семерджиева – акушер гинеколог, IVF специалист

Д-р Петра Семерджиева

Д-р Петра Семерджиева – акушер гинеколог, IVF специалист

Завършва медицина в Медицински университет София през 2003 г., след което започва работа в Медицински център “Вяра, надежда, любов”-гр.София. В периода 2005-2012 г. е ординатор акушер гинеколог в ПСАГБАЛ “Св. София”. През 2010 г. придобива специалност по Акушерство и гинекология и репродуктивна медицина и същата година получава сертификат за практикуване на асистирани репродуктивни технологии, издаден от ПСАГБАЛ “Св. София”.

2011 г. придобива професионална квалификация и правоспособност за диагностична лапароскопия в гинекологията от ТЕЛЕЦ, Плевен.

Специализирала е по проблемите на стерилитета и методите за асистирана репродукция в Sara Racine IVF Unit, Израел – под ръководството на проф. Ами Амит. Има завършен курс по оперативна лапароскопия в MSR Center – Tel Hashomer Hospital в Тел Авив, Израел – организиран от д-р Р. Машиах. Преминала е курс VISUS 3D във Виена, Австрия – за специалисти по акушерство и гинекология, както и курс по Ендометриоза и IVF в Рим, Италия. Обучавана е в трансвагинална лапароскопия и операции в репродуктивната медицина в Льовен, Белгия от Стефан Гордс, Руди Кампо и Арно Ватие. Завършила е курс Колпоскопия и деструктивно лечение на преканцерози на маточната шийка към СБАЛАГ “Майчин дом” под ръководството на доц. Златков.

Януари 2012г. завършва специализация по Репродуктивна ендокринология и инфертилитет в Acacio Fertility Center в Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ под ръководството на д-р Брайан Акасио.

Надежда за бебе : Клиника Малинов набира донори за яйцеклетки. За повече информация : 02 965 57 11