За Нас

 

in-vitro-klinika-malinov

Клика Малинов

Идеята за създаването на нашата клиника се зароди в средата на 90-те години на миналия век. Годините работа в големите столични болници ни дадоха достатъчно професионален опит, но искахме да съградим сами болнично заведение, в което да вложим нашата вяра и амбиция.

Искахме да създадем клиника, в която достойно да упражняваме професията си, да приложим задълбочените си знания и опит и не само да лекуваме пациентите си, но и да им вдъхнем от нашата вяра и кураж. Искахме да се почувстват като в семейство, защитени и обгрижени, а не само настанени и лекувани.

 

 

invitro-malinov

Сертификат

Защото клиника “Малинов” е семеен бизнес. Когато създаваш, управляваш и отстояваш семеен бизнес, си даваш сметка, че с колкото и

проблеми да се сблъскваш, когато има някой до теб, който ти вярва, подкрепя и разбира, успехът не е самоцел, не е на всяка цена. Животът, върната надежда и удовлетворението, че си свършил работата, както трябва, които виждаш преди пациентът да се обърне към изхода, си заслужават десетте усилни години.

От създаването на клиниката до днес, продължаваме да се стремим да избягаме от матрицата – успех или провал.

И най-важното – през изтеклите години, разбрахме и нещо друго – ние не можем да направим невъзможното, но ще продължаваме да изчерпваме границите на възможното.

Семейство д-р Мариета Гечева и д-р Максим Малинов

Надежда за бебе : Клиника Малинов набира донори за яйцеклетки. За повече информация : 02 965 57 11
Провери Резултати