...
 

Избор на клиника за ин витро процедура

31/10/2012
Избор на клиника за ин витро
Как да изберем подходяща ин витро клиника

Когато търсите място за осъществяване на ин витро процедура от голямо значение е да знаете колкото е възможно повече за различните ин витро клиники и болници. Много лечебни заведения дори не предлагат ин витро, докато някой са тясно специализирани в процедурата. За да откриете най – подходящото място е важно да знаете на какво да обърнете внимание.

Важно е да сте дискурирали ин витро оплождането с личния си лекар преди да пристъпите към него. Много жени имат проблеми с репродуктивната система което ги прави неподходящи за ин витро процедури и подобни опити могат да доведат до сериозни усложнения ако не са взети необходимите предпазни мерки. Голям брой изследвания трябва да бъдат направени преди да се прецени дали тялото ще премине гладко през ин витро процеса.

Един от водещите фактори от който трябва да се води избора Ви е процентът на успеваемост на конкретната клиника. Всяка болница или клиника има различни проценти на успеваемост и високите такива са тези за които трябва да се оглеждате.

Местоположението на клиниката също трябва да бъде взето под внимание. Ще посещавате клиниката не веднъж, затова е добре да предпочетете такава която не е прекалено далеч от дома Ви. Шофирането по 3 часа в едната посока може да усложни процедурата, затова търсете най-близката болница.

Уверете се че клиниката предоставя добри услуги и условията са приятни, а средата чиста. Отделете време и посетете всяка клиника и преценете дали се чувствате добре там. Важно е да се чувствате добре при подобна процедура, затова отделете време и разгледайте докторите, медицинските сестри, условията.