Доктор Росен Тушев
27/05/2022
Доктор Явор Малинов в град Своге
30/05/2022

Доктор Людмил Пеев

Д-р Людмил Пеев е лекар, дипломиран специалист по обща и пластична (конструктивна, реконструктивна и естетична) хирургия, кожни и венерически болести. Работи в Клиника „Малинов“ – първата частна клиника в София след демократичните промени в Република България.

В това реномирано и съвременно оборудвано лечебно заведение д-р Людмил Пеев извършва: премахване на бръчки по лицето чрез ботокс, хиалуронови филъри, мезотерапия, PRP (плазмотерапия, т. нар. „вампирски лифтинг“), химически пилинги и лазерно подмладяване; корекция на устни, нос, уши, скули, вежди, горни и долни клепачи; моделиране на формата и обема на гърдите, повдигане и симетризиране на бюста; липосукция, липофилинг, липоскулптура, коремна пластика; естетични корекции на външни полови органи, лазерно подмладяване на вагината и т. нар. „дизайнерска вагина“; прецизно премахване на белези, бенки, папиломи и други кожни образувания.

Сремежът на д-р Людмил Пеев е да осигурява възможно най-висококачествени медицински услуги в естетичната пластична хирургия на европейско и световно ниво.

Comments are closed.