Изписване на бебе Стела
19/12/2020
По случай 8-ми Март Лаборатория „Геномика“ обявява кампания за изследване на наследствена предразположеност на рак на гърдата
21/02/2021

Клиника Малинов обявява кампания за „Мъжко здраве“ в периода от 01.03.2021 г. до 31.03.2021 г.

Колко важна е превенцията и как всъщност профилактиката спасява животи. Клиника Малинов обявява кампания за „Мъжко здраве“ в периода от 01.03.2021 г. до 31.03.2021 г.

За този период всеки желаещ господин, може да се възползва от безплатен разширен спермален анализ (спермограма) и безплатна консултация от репродуктивен специалист.
Анализът на семенна течност е един от първите и най-важни тестове, който се прилага за да се установи, дали естествената способност за възпроизвеждане на мъжът е засегната.
Половината от случаите на двойки с репродуктивни проблеми се дължат на мъжки стерилитет.

Лекарите предупреждават още, че случаите в които репродуктивните проблеми се установяват при мъже приемащи анаболи, за да подсилят ефекта от тренировките си!
Специалистите призовават мъжете да се изследват, като си направят спермограма!

ЗАПИСВАНЕТО НА ЧАС /за разширен спермален анализ (спермограма) и безплатна консултация от репродуктивен специалист/ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ПРЕДВИД ОБСТАНОВКАТА В СТРАНАТА!

Comments are closed.

Онлайн записването на часове е временно деактивирано, пациентите могат да се обаждат на регистратура за записване на час.