Малко история на асистираната репродукция
01/02/2013
Център за репродуктивно здраве в Стара Загора
05/03/2013

Дарителска и благотворителна инициатива в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми “Коледно желание”

 Сдружение “Зачатие” ще подпомогне на 3 двойки, които не могат да се възползват от фонда за асистирана репродукция,  с ваучери на стойност 1800 лева.

Скъпи приятели и съмишленици, отново наближава Коледа. Отново много хора ще си пожелаят едно и също съкровено желание – да станат родители. Ние вярваме, че мечтите се сбъдват и знаем, че можем да помагаме на хората за това. Много малки слънчица са изгрели с подкрепата на нашата иницитива Коледно желание за финансово подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми.

Фондът за Асиситирана репродукция покрива три опита ин витро. Много двойки вече са приключили и трите, но резултат няма.  Има и двойки, в които партньорката е с изчерпан яйчников резерв и които по тази или други медицински причини могат да успеят само с процедура с донорска яйцеклетка. За всички тях не се предвижда финасиране на ин витро процедури от Център “Фонд асистирана репродукция”.

Сдружение “Зачатие” ще подпомогне в инициативата  3 двойки, които не могат да се възползват от фонда за асистирана репродукция,  с ваучери на стойност 1800 лева.

За повече информация натиснете ТУК.

Comments are closed.

Онлайн записването на часове е временно деактивирано, пациентите могат да се обаждат на регистратура за записване на час.