За Донори Мъже

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ЧЕТЕТЕ ТОВА !
Моля, остане с нас до края на този текст.

Запазете час

Онлайн записване

Донорска сперма ние ползваме в най-често в три случая:

 • При жени, които желаят да имат деца, но нямат партньори до себе си;
 • При двойки, при които мъжа не може да произведе собствени сперматозоиди;
 • При двойки, при които мъжа има генетично заболяване, което не желае да се предаде на децата си.

Да намериш специален човек, с който да създадеш семейство и деца е трудно в днешни дни и много жени не са имали късмета да срещнат този специален човек. Много от тях, обаче, решават все пак да не чакат завинаги техния шанс а да действат с донорска сперма.

При тези жени, ние инжектираме със специален катетър донорска обработена сперма в матката на реципиентката. В други случаи, ние взимаме яйцеклетка от реципиента и сперматозоид от донора и ги оплождаме в нашата лаборатория.

Когато една двойка постъпи за лечение в нашата клиника, ние изследваме жената и мъжа. На мъжа правим разширена спермограма, която показва неговата способност да има деца по спонтанен път. За съжаление, при до 47% от нашите пациенти откриваме сериозно намаление на подвижността, броя или морфологията на сперматозоидите.

Тогава ние правим инвитро оплождане. В някои случаи, обаче, дори и най-съвременните технологии на наше разположение не могат да помогнат. Тези двойки могат да имат деца с помощта на донорска сперма.

https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/donorska.programa.jeni_..bebe_.malinov.jpg
https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/donorska.programa.muje_.malinov.jpg

Всеки мъж, който желае да бъде донор, постъпва за разговор и предварителна консултация в клиниката при някой от нашите репродуктивни специалисти. След получаване на цялата информация относно спецификата и логистиката на процеса, на мъжа се прави разширена спермограма.

На това изследване се оценяват броя, подвижността и морфологията на сперматозоидите му. При добър резултат, ние каним мъжа на допълнителни изследвания напълно безплатно:

  СПИН

 • Хепатит Б
 • Хепатит Ц
 • Сифилис
 • Микробиология от семенна течност
 • Chlamidiya trachomatis
 • Ureaplasma Uruealiticum
 • Mycoplasma hominis
 • Mycoplasma Genitalium
 • Цитогенетика (Кариотипиране)

При липса на заболяване се пристъпва към започване на процедурата по събиране на проби. Ние ще помолим мъжа да заповяда при нас за отделяне на материал поне 10 пъти. При всяко идване, ние ще обработваме и замразяваме неговите сперматозоиди, които ще останат в криопрезервация до момента, в който не ни потрябват.

След период от 6 месеца от началото на процедурата, мъжът отново ще се наложи да дойде за последен път в клиниката за повторно кръвно изследване и получаване на сума за възстановяване на личните разходи по транспорт и отсъствие от работа. Тази сума подлежи на уточняване преди началото на процедурата.

Нашите усилия са много ефективни и довеждат до много добри резултати. Имаме само един проблем – броя хора, които изявяват желание да дарят сперматозоиди не съответства на броя двойки, които имат нужда от такива. Все повече мъже развиват репродуктивни проблеми, твърде тежки за лечение с инвитро оплождане. Все повече жени прибягват до донорска сперма за дете.

Вие имате уникалната възможност да помогнете. Предварително Ви благодарим, че сте склонни да преглътнете своя егоизъм и да протегнете ръка към всички тези хора, които толкова много имат нужда от вашата помощ. Наистина, благодарим Ви.

Информацията относно личните данни, подадени от дарителите и пациентите се обработват при пълно запазване на тяхната конфиденциалност, при гарантиране на пълна анонимност, както за всеки донор, така и за всеки рецепиент.

Информацията относно самоличността на всеки дарител или пациент е служебна тайна и не може да бъде разгласявана, освен в случаите, посочени със закон.

МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ

Ако отговаряте на изискванията, моля позвънете за повече информация

https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/klinika.malinov.donorska.programa.jeni_.jpg
Top