Тест за Covid 19 в Клиника Малинов

23/04/2020

Скъпи приятели, клиенти и партньори,

С огромна радост ви съобщаваме, че от 13-ти април (понеделник) стартираме пункт за изследване за COVID-19 в партньорство с генетичната лаборатория на Клиника “Малинов”. Благодарение на нашата активна партньорска мрежа от лаборатории и здравни заведения по света и с любезното и стратегическо съдействие на Институт Конфуций и Посолството на Китайската народна република в България,успяхме да закупим и внесем в България значително количество Rapid Diagnostic и RT-qPCR комплекти (китове) за изследване на SARS-CoV-2 (Novel Coronavirus).

От понеделник 13-ти април само след електронна поръчка от нашия сайт и записване в специален график ще можем да ви направим бързо изследване в специално подготвено за целта помещение в Клиника “Малинов” на бул. Гоце Делчев 46, гр. София.

За да спазим всички изисквания за безопасност, поръчката, заплащането и попълването на всички документи и декларации ще се извършва онлайн по email и в нашия сайт.

Специално подготвеният екип на клиниката ще ви приеме в изолирано и дезинфектирано след всеки клиент помещение, където ще ви бъде взета по възможност венозна кръв, в която концентрацията на антитела е по-голяма, за да може изследването да е максимално точно. В случай че пробата е положителна, ще можем да проведем и потвърдително изследване с PCR метод.

Правим всичко, което е по силите ни, ангажираме целия ни медицински и административен екип, за да можем да се включим активно в подкрепата срещу настоящата пандемия и това коварно заболяване.

Благодарим ви за подкрепата. 
Бъдете здрави!

Екипа на NutriGen

Поръчайте тук

Top