Мъж, който няма достатъчно сперматозоиди или има генетично заболяване и иска да ползва донорска сперма.

Запазете час

Онлайн записване

Ако обмисляте ползването на донорска сперма за постигане на бременност, то ние бихме искали да започнем със следната подробност: Вашият случай далеч не е рядък, Вие не сте изключение. Все повече двойки успешно прибягват до донорска сперма.

Второ, бихме искали да поставим въпроса: Наистина ли сте за донорска сперма? Ако сте били при гинеколог, андролог или репродуктивен специалист, който ви е посъветвал за донорска сперма ние ще сме повече от радостни да предложим услугите си.

Но все пак имаме на разположение технологии като IMSI, които показват голяма ефективност при морфологичния подбор на сперматозоиди за интрацитоплазмена инжекция. Ако не може да се достигне до необходимата концентрация за IMSI (3ml/ml), то методи като PICSI могат да помогнат.

Ако, все пак, количеството не сперматозоиди е изключително малко, тогава винаги може да се прибегне до тестикуларна биопсия. При всички случаи, консултация с някой от нашите репродуктивни специалисти е необходима преди да се реши да се ползва до донорски сперматозоиди.

https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/donor.programa.jeni_.klinika.malinov.jpg
https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/donorska.programa.muje_.malinov.jpg

Ако решението за донорска сперма е взето от Вас и от нас, тогава ние сме радостни да Ви предложим нашата донорска програма.

В нашата клиника постъпват мъже, които се интересуват от донорство на сперма. Ние оценяваме подвижността, броя и морфологията на техните сперматозоиди със изследване, което се нарича разширена спермограма. След положителна оценка ние изследваме допълнително мъжете съгласно закона за асистирана репродукция:

  • СПИН
  • Хепатит Б
  • Хепатит Ц
  • Сифилис
  • Микробиология от семенна течност
  • Chlamidiya trachomatis
  • Ureaplasma Uruealiticum
  • Mycoplasma hominis
  • Mycoplasma Genitalium
  • Цитогенетика (Кариотипиране)

Кратка физическа характеристика като ръст, тегло, цвят на очите и др. на мъжа се описва в специална страница на донора, която се подрежда в каталог на нашите мъже донори. Там може да се намери още малко информация по отношение на професията, хобитата и личните интереси на мъжа. Снимка на донора НЕ можем да Ви покажем.

Ние често пъти обичаме да ползваме следната метафора : Както една яйцеклетка е един милион пъти по-голяма от един сперматозоид, толкова е и по-важна жената от мъжа относно репродукция. В крайна сметка успеха зависи от репродуктивната система на жената и нейната цялост и запазеност в годините.

Ние можем да обработим донорската проба и да я инжектираме във вашата матка под формата на вътрематочна инсеминация ако маточните тръби са проходими. За съжаление, не винаги е така, но ние можем да проверим това с някои от нашите миниинвазивни методи (TVL) или методи за образна диагностика (HSG).

При случаи, в които маточните тръби са непроходими или за увредени, ние преминаваме към инвитро оплождане. Тогава, отново, успега зависи от качеството на яйцеклетките, които успеем да извлечем.

Информацията относно личните данни, подадени от дарителите и пациентите се обработват при пълно запазване на тяхната конфиденциалност, при гарантиране на пълна анонимност, както за всеки донор, така и за всеки реципиент.

Информацията относно самоличността на всеки дарител или пациент е служебна тайна и не може да бъде разгласявана, освен в случаите, посочени със закон.

Ние искаме да подчертаем, че напълно разбираме моралната Ви дилема относно чужд генетичен материал. Моля натиснете ТУК за повече от нашите разсъждения по въпроса.

100% от двойките, които минават през тази процедура имат същите чувства и предразсъдъци. Ние сме свикнали да разговаряме на тази тема.

https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/programa.donorska.jeni_.klinika.malinov.jpg
Top