Жена която няма партньор и желае да има дете с помощта на донорска сперма.

Запазете час

Онлайн записване

Ако четете това, то вие най-вероятно сте:

  • Жена, която няма партньор, а иска дете.
  • Мъж, който няма живи сперматозоиди в еякулата ИЛИ страда от генетично заболяване, което не желае да предаде на децата си.

Ние мислим, че имаме решение на тези проблеми.

Ние разбираме, че да имаш дете е най-голямото щастие, познато на човечеството и ще работим усилено до достигане на тази цел, без да се съобразяваме със социалните норми и общо приети предрасъдъци.

Времената се променят а ръка за ръка с тях и технологиите и сега ние имаме възможност и законово право да Ви помогнем с нашата донорска програма на сперматозоиди.

https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/donorska.programa.jeni_..bebe_.malinov.jpg
https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/donorska.programa.muje_.malinov.jpg

В нашата клиника постъпват мъже, които се интересуват от донорство на сперма. Ние оценяваме подвижността, броя и морфологията на техните сперматозоиди със изследване, което се нарича разшитена спермограма. След положителна оценка ние изследваме допълнително мъжете съгласно закона за асистирана репродукция:

  • СПИН
  • Хепатит Б
  • Хепатит Ц
  • Сифилис
  • Микробиология от семенна течност
  • Chlamidiya trachomatis
  • Ureaplasma Uruealiticum
  • Mycoplasma hominis
  • Mycoplasma Genitalium
  • Цитогенетика (Кариотипиране)

Кратка физическа характеристика като ръст, тегло, цвят на очите и др. на мъжа се описва в специална страница на донора, която се подрежда в каталог на нашите мъже донори.

Там може да се намери още малко информация по отношение на професията, хобитата и личните интереси на мъжа. Снимка на донора НЕ можем да Ви покажем.

Ние често пъти обичаме да ползваме следната метафора : Както една яйцеклетка е един милион пъти по-голяма от един сперматозоид, толкова е и по-важна жената от мъжа относно репродукция. В крайна сметка успеха зависи от репродуктивната система на жената и нейната цялост и запазеност в годините.

Ние можем да обработим донорската проба и да я инжектираме във вашата матка под формата на вътрематочна инсеминация ако маточните тръби са проходими. За съжаление, не винаги е така, но ние можем да проверим това с някои от нашите миниинвазивни методи (TVL) или методи за образна диагностика (HSG).

При случаи, в които маточните тръби са непроходими или за увредени, ние преминаваме към инвитро оплождане. Тогава, отново, успега зависи от качеството на яйцеклетките, които успеем да извлечем.

В крайна сметка, процедурата е сравнително ефективна в нашата клиника при липса на проблем в женската репродуктивна система.

Информацията относно личните данни, подадени от дарителите и пациентите се обработват при пълно запазване на тяхната конфиденциалност, при гарантиране на пълна анонимност, както за всеки донор, така и за всеки рецепиент.

Информацията относно самоличността на всеки дарител или пациент е служебна тайна и не може да бъде разгласявана, освен в случаите, посочени със закон.

https://malinov-clinic.com/wp-content/uploads/2022/07/programa.donorska.jeni_.klinika.malinov.jpg